söndag 11 april 2010

MW-Tips: 11 april

Att prenumerera innebär inte att man läser
Det är bara att hålla med Niclas Strandh. Vill dessutom lägga till en sak – osäkerheten är ännu större när det gäller gratistidningar. Där har läsaren inte investerat något utan troligtvis bara grabbat åt sig ett ex i förbifarten. Det är nog lika sannolikt att detta ex blir använt till att tända grillen eller torka ur skorna som att det blir läst.

Nilsson har bett om ursäkt offentligt via Newsmill, så den saken bör väl anses ur världen nu. Men jag kan inte annat än sucka när jag läser kommentarerna på Dagens Medias artikel. Hur kan man försvara hans agerande i intervjun? Det är fullständigt obegripligt för mig.

Det är ju naturligtvis orimligt att bloggarna ska skatta för en massa skräp som de inte vill ha. Men det är det väl heller inte det Skatteverket syftar på. Jag tror det är tidigare försök till avdrag, t.ex dessa från Kenza, som har retat upp Skatteverket. För det bästa och mest praktiska för alla parter vore ju givetvis om endast uppenbara inkomster beskattades som sådana, samt att det endast yrkades på avdrag för uppenbara kostnader i verksamheten.

Helgens mest intressanta läsning. Tipstack till Doktor Spinn!

...och så helgen roligaste läsning. Speciellt klippet från The Big Bang Theory.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar