onsdag 17 mars 2010

Video Wednesday: What is Google Chrome OS?

Det här blir kanske lite repetition för en del av er som tittar in här. Men även om de flesta nog känner till Google Chrome vid det här laget så kan en del ha missat Google Chrome OS, operativsystemet som precis som Chrome bygger på snabbhet. Här kommer därför en pedagogisk videopresentation.

2 kommentarer:

 1. vad händer när google äger allt vi äger? analys tack

  SvaraRadera
 2. Om du enbart syftar till Google Chrome OS så tycker jag väl inte att det är någon större skillnad mot att Microsoft äger det vi äger genom Windows. Att det ligger online via Google eller på vår hårddisk (men låst till Windows) tycker jag är i princip samma sak.

  Syftar du till "the big picture" så är det givetvis lite problematiskt att ett företag tar en så stor del av marknaden. Men just nu så det inte Google som är Hot Nummer 1 (om man ser det ur det perspektivet) utan Facebook, då den sistnämndas utvecklingskurva är smått osannolik samt tar en allt större del av vår totala internettid. Facebook gick ju t.ex nyligen om Google i trafik i USA, se ett av mina senaste inlägg för lite mer länkar m.m.

  Mvh,
  Markus

  SvaraRadera