onsdag 31 mars 2010

MW-Tips: 31 mars

Facebook Killing 'Become A Fan,' Embracing 'Like'
Spännande förändring, som troligtvis kommer att göra det enklare för varumärken att samla på sig fler kundkontakter. Tipstack till Media Splatter.

Tweaking the Twitter homepage
Twittar har gjort om startsidan idag. Känns mer levande nu när man möts av ett informationsflöde redan innan man loggat in.

Som konsult måste man ha koll på regler och restriktioner, annars kan det bli pinsamt. Dessutom tycker jag det är en dålig idé även om man bortser från regelbrottet. För ingen hade väl kommit på en tävling som gick ut på att deltagarna skulle tränga sig på folk i deras privata sfär ute i verkliga livet? Då ska man inte uppmuntra till det i sociala medier heller.

Är orolig för att de ekonomiska problemen kan bli för stora för Bajen. Överbetalda spelare och intäkter som verkar minska allt mer. Håller tummarna för att konkursen hålls stången.

Riktigt smart och bra grej som Fredrik Wass pushar för här. Motorcyklarna verkar faktiskt vara väldigt bra, inte bara skonsamma mot miljön. Förutom att blogga om media ingår ju Fredrik också i den svenska utlandsstyrkan. Kolla in hans Afghanistan-blogg på DN.se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar