tisdag 9 mars 2010

MW-Tips: 9 mars

Lanserar härmed det första av flera nya återkommande teman i bloggen. Jag är lika lite först med "länktips" som Robert Scott var till Sydpolen, men ibland är det onödigt att återuppfinna hjulet.

På grund av att jag har lite att ta igen efter semestern så blir det bara ett fåtal tips i denna första postning. Men jag kommer att sikta på några fler varje gång i fortsättningen.

***

Judith Wolst om vikten av att synas i sociala medier. Måste-läsning för konservativa företagare, som mer eller mindre ser tjänster ala Facebook som en lekstuga. De måste dock inse att väldigt många av deras kunder hänger i den här lekstugan.

Conan skaffade ju nyligen Twitter, men har inte följt någon – förrän nu. Sarah Kilen, som han helt plötsligt slumpmässigt valde ut att följa, har nu över 18 000 followers. Tipstack till @DoktorSpinn!

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip lanserar en web-talkshow tillsammans tillsammans med kollegan Tyra Sjöstedt, premiär 11 mars. Ska bli spännande att se hur mottagandet blir. Kolla in trailern här.

Björn Alberts levererar ett förslag på hur företag kan bygga grunden för sitt digitala varumärke. Tipstack till @johanna_does!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar